Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

Je relatie bijvoorbeeld spiegeld je eigen relatie met/in je innerlijk. Is je partner eigenlijk niet echt een deel van je gezin of huishouding hoe zit dat dan met dat deel in jezelf, is die kracht wel aanwezig? Het heeft in zo’n geval dus geen zin de schuld bij de ander te leggen of te proberen de ander te veranderen. Kijk naar de weerspiegeling die op je afkomt, die kun je niet veranderen! Wat je waarneemt in je omgeving –in dit geval een afwezige partner- weerkaatst alleen hoe dat in jezelf zit.  Vraag jezelf af; wat zie ik nu eigenlijk en hoe doe ik dat van binnen zelf? Zo stap je uit je slachtofferol. Door je bewust te worden van jezelf en te herkennen hoe jij eigenlijk in je leven staat kun je wel jezelf in evenwicht brengen.

 

Door het leren begrijpen van de spiegel en met de steun van  bloesemremedies leer je je levenslessen enkun je je innerlijke werkelijkheid vormgeven. Bloesemremedies helpen je de angsten , onzekerheden, patronen die de oorzaak zijn van “moeilijkheden” in het leven los te laten. Ook de positieve spiegelbeelden leer je zo in jou eigenleven uittedrukken.

 

Een intensieve ontdekkingsreis!

 

terug                                                                      welkom

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact

verder lezen,