Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Onze diepste angst

is dat we

oneindig krachtig zijn.

  Nelson Mandela

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

Purple Flower is een Nederlandse Bloesemremedie die je verbindt met je innerlijke rust.

Van daar uit kan je geblokkeerde zelfherstellend vermogen weer gaan stromen, en kun jezelf weer het heft in handen nemen .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik, Jeanneke de Meij, leef en werk al jaren intensief met Bloesem Remedies. Omdat de energie van de remedie Purple Flower de inspiratie is voor mijn manier van begeleiden van innerlijke ontdekkingsreizen, heb ik mijn praktijk naar deze remedie vernoemd.

 Vijftien jaar geleden ontdekte ik hoe goed Bloesemremedies hielpen bij mijn kinderen. Wat begon uit nieuwsgierigheid liep al gauw uit in studie, ontdekken en groei. Een passende opleiding en veel meer remedies vond ik bij Bloesem Remedies Nederland. Mijn liefde voor de Bloesemremedies deel en praktiseer ik in een steeds groter wordende kring. In de wisselwerking tussen geven en ontvangen is mijn wens om meer en ruimer nog met de bloesems te werken in vervulling gegaan: Welkom bij ‘Purple Flower’, Ontdekkingsreizen met Bloesemremedies.

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact