Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Gisteren is voorbij,

en morgen is altijd

een dag van je verwijderd.

Vertel niet wat je was

of eens hoopt te worden.

Vertel gewoon wie je bent.

 

Retro-fit

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

Hoe werkt de spiegel?

 

Als je in de spiegel kijk, kaatst die terug hoe je eruit ziet. Het spiegelbeeld heeft geen eigen waarde maar reflecteerd alleen. Een spiegel maakt je niet mooier ,lelijker, dikker, dunner of verzorgder  dan je bent maar geeft je precies terug wat er in jou geval te zien is. Zwaai je naar je spiegelbeeld dan zwaait het terug, uitzichzelf zal het het nooit zwaaien. Dichtvoor de spiegel zie je jezelf het duidelijkst, een paar stappen achteruit geeft al een onduidelijker beeld. Staat er bijvoorbeeld iets voor de spiegel, dan kun je in dat stuk helemaal niets van jezelf zien.

 

In je geest werkt dat ook zo. Wat je ziet in je omgeving weerkaatst jouzelf. Meestal zie je dit niet als een spiegelbeeld maar als iets dat van buiten op je afkomt. Iets dat niet van jou is  en misschien maar snel weg moet.

 

Om te zien wat zich in jouw innerlijk afspeelt kijk je naar je dagelijkse situatie. Deze spiegelt namelijk waar je jezelf in de weg zit. Samen met de bloesemremedies krijg je door herinneringen, dromen, bewustwording en het toestaan van de gevoelens die daar bij horen inzicht in jouw manier van je staande houden in het leven. Daarna vullen de bloesemremedies aan wat je even kwijt was, tot je het weer zelf kunt. Vanuit een nieuw evenwicht kun je jouw eigen richting en vorm beleven. Het lichaam kan de oorzaak van je klacht loslaten.

 

verder lezen

 

 

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact