Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

De remedies worden gemaakt door op een heldere zonnige dag de uitgezochte bloemen in een glazen kom gevuld met bronwater in de zon te zetten. De bloemen geven zo hun bijzondere harmoniserende eigenschappen aan het water. Dit water word (gezeefd) in flessen gedaan,aangevuld met brandy voor de houdbaarheid. Alle remedies hebben nu een bijzondere eigenschap in zich om de mens te helpen: de trilling van de plant is nu overgebracht op vers bronwater. Het patroon van de trilling, de ‘handtekening ‘ van de plant, betekent iets voor je en bij inname reageert jouw energie hierop Je komt weer in trilling, in beweging. Remedies brengen dus niet je psychische stofwisseling in de war om je zo te beïnvloeden maar herstellen samen met jou het innerlijk evenwicht zodat lichaam en leven weer naar jouw keuze kunnen stromen.

 

Bloesemremedies worden nog steeds op dezelfde plaatsen volgens de voorschriften van dr. Edward Bach bereid en over de hele wereld verkocht en gebruikt. Wel zijn de ideeen uitgebreid en verfijnd,zo is bijvoorbeeld ontdekt dat de werking van 12 vaste bloesemcombinaties (zg. sporen) precies samen vallt met de chinese acupunctuur meridianen .Ook zijn op veel mooie plaatsen in de wereld nieuwe planten ontdekt en nieuwe remedies gemaakt. Ook in Nederland!

 

 

 

terug                  lees ook: eenheid                        welkom

 

Meer bloesemremedies bij links

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact