Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

Vanuit angst die je niet met je meeneemt is er weinig vertrouwen in jezelf. De makkelijkste weg is dan dat vertrouwen te zoeken buiten jezelf in de mensen om je heen. Dat kan door:- aan anderen vast te houden of - anderen te willen sturen.

Je kiest iemand die steviger ,groter of ‘verstandiger’ is dan jij. Iemand die er voor zorgen kan dat jij je weer veilig voelt, minder angstig. Dat werkt maar tijdelijk. Iemand kan je wel steunen, eigen ervaring delen, maar jij gaat zelf op reis met je angst op zoek naar je moed.

Je kunt ook iemand zoeken die kleiner of nog angstiger is, bijvoorbeeld een kind. Wat zou er allemaal wel niet mis kunnen gaan?Je gaat dan zorgen dat die ander zich veilig voelt door de weg uit te stippelen en te sturen. Je dwingt de ander dan jou (angstige-) weg mee te lopen en ontneemt zo de ander en jezelf de mogelijkheid op eigen kracht te vertrouwen en zo te groeien.

 

 

verder lezen                                                                           terug

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact