Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

 Bloesembeelden

 

Plant en mens hebben gemeen dat ze zijn opgebouwd uit de primaire krachten van de aarde. Elke plant verteld een ander verhaal over het omgaan met bv. zwaartekracht, ruimte, verandering en verbinding. Dit verhaal, het ‘beeld’ van de plant kan je enorm raken. Het herkennen van bv. een manier om veel ruimte in te nemen of het hebben van heel kleine wortels kan je ineens openen voor jezelf; ja, zo doe ik dat ook.

Ook is het mogelijk jezelf voor te stellen als een plant,wat is jou verhaal. Hoe zijn jou wortels,heb je veel of juist weinig bladeren,hoe buigzaam is jou stengel,welke kleur hebben jou bloemen? Vanuit die herkenning bied de plant je ook de sleutel tot eenheid aan, het terugvinden van de andere helft van je verhaal. In het bloesembeeld met vorm, groei, geur, kleur en verspreiding deelt een plant z’n moglijkheden met jou,misschien weet je niet eens wat je allemaal in je hebt.

 

Laat je verassen door de bloesemspiegel              terug

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact