Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

Als kind leer je niet alleen ieder gevoel een naam te geven maar ook van een etiket voorzien: (lachen is) goed /(huilen is ) fout; laat maar stromen / stop maar weg.

Gevoelens die het etiket ‘fout’ krijgen leer je zo weg te stoppen. Je leert de natuurlijke processen in het lichaam blokkeren. Hoe succesvoller je blokkeerd, hoe duidelijker je lichaam je waarschuwt; au, dit doet pijn. Blokkades voelen niet fijn en je krijgt tegelijk de overtuiging mee dat dat jou schuld niet is: je lichaam geeft een alarm signaal, stopt je energie stroom,door een oorzaak van buiten af; omdat jou dokter je niet begrijpt, je baas een muggenzifter is? Zo heb je dat geleerd.

De volgende stap in het omgaan met je innerlijk is dan een hekel krijgen aan jezelf: je veroordeeld niet alleen je verlangens en gevoelens maar ook de aangeleerde reactie op je voelen. Doe ik dat? Nee toch!

 

Verlangen-voelen-kennen horen bijelkaar ,beinvloeden elkaar en zijn verbonden met jou unieke ‘ik’.  Het gebeurt allemaal in jou.  Sta toe hoe je dat doet,sta toe hoe je voelt.

 

verder lezen                                                          terug

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact