Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

De twaalf basis behoeften en hun woede:

 

1: De behoefte aan een eigen plek. Als je ervaart dat er voor jou geen plaats is op aarde geeft dit de angst in stukjes uit elkaar te vallen, de woede die hieruit ontstaat is vormloos en ongericht.

 

2: De behoefte om geboren te worden weerspiegeld het verbreken van beperkende grenzen. ( Je bent volgroeid, de beschermende omgeving is te krap geworden.) Het los komen van omhullende beperkingen, het zelf je weg vinden. Is er teleurstelling bij de geboorte en andere geboorte processen in het leven dan ontstaat de angst jezelf niet te kunnen uit drukken , manifesteren. Het beleven van wie je bent wordt dan gekoppeld aan het succes dat je hebt buiten jezelf. Er ontstaat een drammerige woede, net zo lang door gaan tot je je zin hebt.

 

3: Bij onbevredigde behoeft aan voeding ontstaat de angst dat de eigen behoeften te groot zijn voor de wereld. Heen en weer geslingerd tussen te kort en overmaat komt de angst naar buiten als misplaatste bescheidenheid met daaronder de woede; een onbegrensd verlangen naar vele soorten brandstof en vrije ruimte, waardoor de mede mens zich naast deze toch o zo bescheiden persoon onbegrepen bedreigd voelt.

 

verder lezen

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.          Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact