Ontdekkingsreizen met bloesemremedies

Purple flower

Bloesembeelden

 

 

 

 

 

Woede

 

In je angst kun je je zover naar binnen terug trekken dat je even de macht over je lichaam verliest. Je knieŽn knikken , je valt flauw. Het kan ook zijn dat je als een elastiek weer naar buiten springt:woede schiet vooruit om de oorzaak van de beperking te venietigen, bij te stellen naar eigen idee. Of om de ban van het verleden te breken. In het spanningsveld tussen wat je als antwoord van de wereld op jezelf verwacht en het antwoord dat je krijgt ligt de mogelijkheid je eigen stuurkracht te vinden. Als je je woede durft delen, kunt laten stromen kom je ook bij de onderliggende angst en verlangen.

 

Als je onderdrukte woede begint toe te laten zul je ineens mensen tegenkomen die je helpen door je lekker boos te maken. Hou je niet te veel bezig met de uiterlijk oorzaken maar voel je woede en voel de enorme kracht die in je zit.

 

Waar liggen jou waarheid en grenzen.

 

 

verder lezen††††† †††††††††††† †††††††††††† †††††††††††† †††††††††††† terug

†††††††††††††††† †††††††††††††††† ††††††††††††††††

Werken met Bloesemremedies is geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist.††††††††† Aan de inhoud van deze site kunnnen geen rechten worden ontleend.

contact